Kulcsár Edina üzenete G.w.M-nek apák napján

Kulcsár Edina, az egykori szépségkirálynő és G.w.M, azaz Varga Márk családja hamarosan bővül, és a boldogságuk már most is határtalan.

A pár második közös gyermekét várja, ami miatt úgy döntöttek, hogy itt az ideje otthonuk bővítésének, mivel a családi fészek lassan szűkösnek bizonyul számukra. Apák napja alkalmából Kulcsár Edina megható sorokkal fordult rapper férjéhez a közösségi médiában. "Sokan tudják, hogy ki G.w.M, de csak kevesen ismerik őt úgy igazán! Órákon keresztül tudnék írni arról, hogy milyen jó ember, de az hosszú lenne... így apák napján csak annyit írnék, hogy KÖSZÖNÖM! Hálás vagyok, hogy mellettem van jóban-rosszban ebben a hatalmas örökre szóló felelősségteljes szerepben, hogy szülők vagyunk!" – fogalmazott Kulcsár.

A mozaikcsaládban élő sztárpár a nehézségek ellenére is jól boldogul. Kulcsár háláját fejezte ki férje iránt, amiért ilyen példaértékű apuka és társa a családi élet kihívásaiban. "Akinek része van benne, az tudja, hogy nem egy könnyű feladat egy ilyen családi életet szépen egyengetni, hiszen sok a külső behatás, de mi a nehézségek ellenére szerintem nagyon szépen boldogulunk! Köszönöm, hogy ebben is a társam vagy és, hogy ilyen példaértékű apuka vagy!" – osztotta meg gondolatait az egykori szépségkirálynő.