Cardi B ismét válófélben Offsettel, miközben harmadik gyermeküket várják

Cardi B és Offset kapcsolata újabb fordulóponthoz érkezett: a rapper bejelentette, hogy ismét válni akar, miközben harmadik közös gyermeküket várják.

A viharos kapcsolatú pár életében nem ez az első válás. Cardi B négy évvel ezelőtt már egyszer benyújtotta a válókeresetet, de akkor még sikerült kibékülniük. A következő események történtek meg a kapcsolatukban:

  • 2017-ben kezdtek randizni, és még abban az évben összeházasodtak.
  • 2018-ban világra jött első közös gyermekük, Kulture, de ugyanabban az évben szakítottak, majd újra együtt folytatták.
  • 2020-ban Cardi B kezdeményezte a válást, de egy hónap múlva ismét összejöttek.
  • 2021-ben megszületett második gyermekük, Wave.
  • 2023-ban Cardi B közösségi oldalán jelezte, hogy szingli, ami arra utalt, hogy ismét szakítottak Offsettel, de továbbra is együtt dolgoztak és sokat lógtak együtt.

A Page Six információi szerint Cardi B szerdán másodszor is beadta a válókeresetet, miután férjével elhidegültek egymástól. A rapper képviselője megerősítette a válást, de további részleteket nem közölt. A lap saját forrásai szerint a válás oka nem Offset állítólagos hűtlensége, hanem a pár már régóta tartó eltávolodása egymástól.

A válás bejelentése után nem sokkal Cardi B Instagramon tette közzé, hogy várandós, és a baba apja Offset. A rapper üzenetében a következőket írta: "Minden befejezéssel egy új kezdet jön! Annyira hálás vagyok, hogy veled tölthettem ezt az évszakot, annyi szeretetet és életet hoztál nekem, és legfőképpen erőt adtál! Emlékeztettél arra, hogy minden lehetséges! Emlékeztettél arra, hogy soha nem kell választanom az élet, a szerelem és a szenvedélyem között! Annyira szeretlek téged, és alig várom, hogy tanúja legyek annak, amit segítettél nekem elérni, amire te ösztönöztél! Sokkal könnyebb lenne félvállról venni az élet fordulatait és próbatételeit, de te, a bátyád és a húgod megmutattátok nekem, hogy miért érdemes végigcsinálni!".

Cardi B és Offset már két gyermeket nevelnek együtt, a hatéves Kulture-t és a kétéves Wave-t, de Offsetnek három másik gyermeke is van egy korábbi kapcsolatból. A válókereset benyújtása után Cardi B azt is jelezte, hogy teljes körű felügyeleti jogot szeretne lányuk, Kulture, fiuk, Wave, és születendő csecsemőjük felett.