Young G Béci és Árpa Attila közötti konfliktus

A közelmúltban kirobbant egy vita Young G Béci és Árpa Attila között, ami egy reggeli műsorban tett kijelentések után lobbant lángra. A rapper állítása, miszerint nem ajánlja a menhelyről való kutyaválasztást kisgyerekek számára, komoly ellenreakciót váltott ki, különösen Árpa Attila részéről, aki közösségi médiában fejezte ki nemtetszését.

Árpa Attila, aki ismert véleményvezérként gyakran osztja meg gondolatait, ezúttal a kutyamenhelyek védelmében szólalt fel. Béci a reggeli műsorban mutatta be új, fajtatiszta kutyáját, Snacky-t, és ekkor hangzott el a vitatott megjegyzés: "baromira nem ajánlom azt, hogy menhelyről hozzál el kutyát egy kisgyereknek". Árpa Attila ezt követően egy, a közösségi oldalán közzétett, majd később törölt bejegyzésben kritizálta a rappert. Béci válaszul egy videóban szólította meg Attilát, ahol személyeskedő hangnemben fejtette ki véleményét és sérelmezte, hogy a producer nem közvetlenül vele vitatja meg a nézeteltérést. A videóban Béci felvetette: "De neked, mi a problémád Árpa Attila? Nem tudsz felhívni, ha ilyen problémád van?"

A Bors lap megkereste Árpa Attilát, hogy véleményt kérjen tőle a történtekről. A színész és producer kifejtette, hogy Béci nyilatkozata káros lehet a menhelyek működésére és veszélyezteti az ott dolgozók erőfeszítéseit. Árpa Attila szerint a kutya nem tárgy, hanem élőlény, és hangsúlyozta, hogy a menhelyeken dolgozók képesek megfelelő társat találni kisgyermekek mellé is. Hozzátette, hogy ő maga is az utcáról fogadta be házikedvenceit, vagy azoktól vette át, akik már nem tudtak gondoskodni róluk. A bejegyzés törlésének okaként azt említette, hogy csúnyán fogalmazott benne, amiért anyukája megharagudhat rá. Árpa Attila végül kijelentette, hogy nem kíván tovább foglalkozni a témával, és azt tanácsolja, hogy aki kutyát szeretne, először nézze meg a menhelyeket.