Gyurján Attila likőrje elbűvölte a Cápákat

A Cápák között műsorban bemutatott Gyurján Attila kézműves gyógynövény likőrje nem csak nemzetközi díjakat nyert, hanem Balogh Levente befektetőt is azonnal meggyőzte.

A vasárnapi adásban Gyurján Attila saját gyártású likőrjét mutatta be, amely Berlinben aranyérmet, egy londoni világversenyen pedig bronzérmet szerzett. A vállalkozó már tinédzser korában elkezdett pálinkát főzni, először egy kiskőrösi pálinkafőzdében segédként, később főzőmesterként és operatív vezetőként dolgozott.

A férfi saját vállalkozását a megszerzett tudására építette, és a Cápák között műsorban 8 millió forintot kért a befektetőktől 20 százalékos részesedésért cserébe. Balogh Petya elismerően szólt a 32 éves vállalkozó pénzügyi tudatosságáról és üzleti gondolkodásáról, míg Moldován András úgy vélte, egy jó üzletkötőre lenne szüksége a sikerhez.

Moldován András szerint egy jó értékesítő, aki széles körben tudja értékesíteni a terméket, jelentősen hozzájárulhatna a vállalkozás sikeréhez, de végül kiszállt az üzletből, mert úgy érezte, nem tudna ebben segíteni. Ezzel szemben Balogh Levente úgy gondolta, hogy a terméknek önmagának kell eladnia, és nem egy értékesítőre van szükség. Balogh Levente végül megadta a vállalkozónak a kért befektetést.