Miss Influencer Hungary: Varga Rebeka a 2024-es győztes

A Miss Influencer Hungary szépségversenyen Varga Rebekát koronázták meg 2024-ben, aki a díjátadón könnyek között fogadta a győzelmet.

A Miss Influencer Hungary versenyen, amelyet tavaly rendeztek meg először, a legszebb és legkreatívabb tartalomgyártókat díjazzák. A megújult zsűri, melynek tagjai Rubint Réka, Kulcsár Edina, Szalai Vivien, Borzi Vivien és Balogh Levente voltak, idén Varga Rebeka fejére helyezték a királynői koronát.

A versenyre nem csak a nagy követőtáborral rendelkezők jelentkezhettek, hanem olyanok is, akik korábban már megjelentek televíziós műsorokban, mint például A Nagy Ő Natija vagy a Házasság első látásra Petrája.

A döntőbe a legjobb 12 versenyző került be, és a 26 éves Varga Rebeka mellett az első Udvarhölgy Maronka Edina, a második Udvarhölgy pedig Polgár Dotti lett.

Varga Rebeka a győzelmet követően megosztotta érzéseit és motivációját: gyermekkori álma volt királynővé válni, és az influencer szakmát művészetként, hivatásként kezeli. Célja, hogy megmutassa, az influenceri tevékenységet lehet máshogy, szebben, viccesebben és jobban is csinálni. A versenyre azért jelentkezett, hogy bebizonyítsa, az anyaság mellett is van lehetőség a saját álmok megvalósítására.

A díjátadás során Varga Rebeka meghatódott, és könnyek között beszélt arról, milyen nehéz volt a kisfiát a második helyre szorítania, ami fájdalmat okozott az anyai szívének.