A Való Világ játékának új fordulata

Miközben a világ a politikai eseményekkel és a foci-Eb-vel volt elfoglalva, a Való Világ villájában is történtek izgalmas események. A játék egyik erősnek hitt résztvevője, VV Csaszi, váratlan fordulatok sorozatát követően kiesett, ami új dinamikát hozhat a műsorba.

A Való Világban a múlt heti kiválasztásra VV Ádi és VV Csaszi egy taktikai tervet eszeltek ki, amelynek célja VV Valent kihívása volt egy párbajra. Azonban a tervek váratlanul megváltoztak, amikor Csaszi ruháinak címkéjén üzeneteket talált barátnőjétől, ami miatt úgy döntött, hogy ő kéri a jeleket, hogy párbaj keretében találkozhasson vele. Csaszi végül majdnem biztosan VV Kikidit kívánta kihívni, de a játékszabályok miatt nem nevezhette meg hivatalosan a kihívottat. Eközben a villában kialakult egy bonyolult szerelmi háromszög is, amelyben Csaszi és VV Vera részegen lefeküdtek egymással, ami Csaszi barátnőjével való kapcsolatát is megterhelte. Csaszi végül feladta a játékot, és így a Való Világ történetébe a játék egyik legnagyobb balekjaként írta be magát.

A váratlan események miatt soron kívüli kiválasztást és kihívást kellett tartani, amely során VV Vera lett az új kiválasztott, aki VV Dudut hívta ki a párbajra. A nézők kevésbé díjazták Vera tettét, így Dudu térhetett vissza a villába.

A műsorvezető Megyeri Csilla fejlődését is észre lehet venni, aki már magabiztosabban vezeti a műsort. VV Ruben továbbra is keresi a helyét a játékban, míg VV Dorka új szövetségesre talált Duduban. VV Geri és VV Reni a villa szerelmespárjaként folytatják.

VV Ádi, aki hetek óta arról beszélt, hogy be kell vinni a játékot a játékba, végül megkapta a jeleket és ki is hívta Valent párbajra. Ádi megalázó arányban győzött Valennel szemben, és azzal tért vissza, hogy senki se érezze magát biztonságban a villában. VV Valen a párbaj után elárulta, hogy bár eleinte jól állt a játékban, későn kapcsolt, és a kommunikáció hiánya miatt eshetett ki. Valen pozitívan áll a kieséséhez, és már alig várja, hogy újra a kezébe vehesse a Bibliáját, amelyet a villában töltött idő alatt nélkülöznie kellett. Ez az esemény lehetőséget teremthet arra, hogy a játék végre beinduljon, hiszen a műsor már a félidejéhez érkezett.

A Való Világ új évadának élő streamje az RTL+ felületén érhető el, a napi összefoglalókat az RTL+ és a Cool csatornákon lehet követni. A cikk a Telex After és az RTL Magyarország tartalmi együttműködésének eredményeként jött létre.