Lilu és a szerelem ereje

Kovalcsik Ildikó, ismertebb nevén Lilu, közel két évtizede van együtt férjével, Árva Lászlóval, és a műsorvezető szerint ez az elsöprő szerelem a mai napig átsegíti őket a nehézségeken.

Lilu 2005-ben ismerte meg jövendőbeli férjét egy RTL-es forgatáson, ahol Árva László a produkció vezető operatőreként dolgozott. A műsorvezető ritkán osztja meg a magánéletével kapcsolatos részleteket, de Kadarkai Endre "Szavakon túl" című műsorában most mégis megtette ezt a gesztust. Lilu elmondása szerint Árva László iszonyú okos és vicces volt, és már a megismerkedésük első perceiben mély érzelmeket táplált iránta.

A műsorvezető szerint ha lehetséges lett volna, már a kapcsolatuk kezdetén, két-három héttel később összeházasodtak volna, de különböző okok miatt ez nem valósulhatott meg. Lilu hangsúlyozza, hogy kapcsolatukat egy olyan elsöprő szerelem jellemzi, amely a mai napig segít nekik a nehézségeken átküzdeni magukat.

A műsorvezető elismeri, hogy életük során őket sem kerülték el a nehézségek, és többször is elválhattak volna, de mindig kitartottak egymás mellett. Lilu szerint mások talán úgy döntöttek volna, hogy érdemesebb új életet kezdeni, de számukra a közös élet, az összetartozás és a hatalmas szerelem miatt még a legnehezebb időszakokban sem volt opció a szakítás. Ők még a rossz időkben is jobban érzik magukat együtt, mint külön. Lilu hozzátette, hogy biztos abban, együtt fogják leélni az életüket, és tudja, hogy együtt fognak megöregedni, mert az összetartozásuk eleve elrendeltetett volt az első percben.

A házaspárnak két fia született, Dávid 2009-ben, Félix 2019-ben.