Lady Szomjas és párja, Erika kapcsolatáról meséltek

Szomjas Jennifer, ismertebb nevén Lady Szomjas, és párja, Erika egy videóban beszéltek kapcsolatuk dinamikájáról, kiemelve a bizalom és az önállóság fontosságát.

Lady Szomjas, aki évek óta nyíltan vállalja leszbikus identitását, nemrégiben kezdett el többet beszélni a barátnőjéről, Erikáról. A műsorvezető úgy érzi, megtalálta élete párját, és már az eljegyzés is szóba került közöttük. Egy váratlan helyzet, a korábbi otthonukból való költözés után, sikeresen találtak és berendeztek egy új lakást, és egy macskát is örökbe fogadtak. A pár egy melegbárban találkozott, és már az első pillanattól érezték, hogy több lesz köztük barátságnál. A közösségi médiában egyre több támogatást kapnak, hogy közös tartalmakat készítsenek, így legutóbbi videójukban a bizalomról beszéltek. Elmondták, hogy megosztják egymással a helyzetüket a telefonjukon, nem féltékenységből, hanem a másik biztonságérzetéért. Egymás jelszavát is ismerik, de nem ellenőrzik egymás telefonját, mert bíznak a másik hűségében.

A videóban arra a kérdésre is válaszoltak, hogy találkozhatnak-e egyedül a barátnőikkel. Lady Szomjas elmondta, hogy bátorítja Erikát, hogy találkozzon régi barátnőivel, és élvezze a "me time"-t, míg ő maga legjobb barátaival, akik fiúk, szintén találkozhatna egyedül, mert megbízik bennük és Erikában. Hozzátette, hogy bár nem szeret egyedül lenni, mert minden helyzetet jobbnak érez, ha Erika is vele van, de semmi sem tilos számukra.

Erika is megerősítette, hogy bár az elején furcsa volt, hogy nem ismerte Jenni barátait, mára már mindenkit megismert, és nem zavarja, ha Jenni egyedül találkozik másokkal. Úgy véli, hogy ő a szerelme, nem pedig az, aki otthon tartja. A pár megosztotta, hogy bár egyedül is elmehetnének bulizni, de közösen sokkal jobban szeretnek bárhova járni.