Karsai Dániel színdarabjának sikeres premierje

Nagy öröm érte Karsai Dánielt, aki élőben láthatta saját színdarabjának bemutatóját, annak ellenére, hogy korábban úgy gondolta, lehet, hogy már nem lesz erre lehetősége.

A gyógyíthatatlan betegséggel küzdő Karsai Dániel állapota javulásnak indult, és a hétvégén személyesen is megtekinthette saját darabjának premierjét. A színdarab, amely az alkotmányjogász életéről és a halállal való szembesülésről szól, nyáron került bemutatásra. Karsai Dániel korábban már egyeztetett Szenteczki Zita rendezővel, és hat színész – Török-Illyés Orsolya, Lőrincz Katalin, Kurta Niké, Gyabronka József, Vizi Dávid és Nagy Márk – vállalta, hogy színpadra viszik az ötletét.

Az előadás nagy sikert aratott, és a 6Szín hivatalos Facebook-oldalán megosztották a közönség pozitív fogadtatását és a bemutatóról készült fotókat. A bejegyzésben kivételesnek, megrendítőnek és felemelőnek nevezték az estét, amelyet Karsai Dániel jelenlétében tartottak. A posztban köszönetet mondtak az alkotóknak, a színészeknek, a közönségnek és az ügy támogatóinak, beleértve azokat is, akik csak lélekben tudtak jelen lenni.