Farkasházi Réka meglepődött fia elhatározásán

Farkasházi Réka színésznőt váratlanul érte, amikor 20 éves fia, Benjámin bejelentette, hogy el szeretne költözni otthonról. A Palikék Világa by Manna műsor legújabb epizódjában beszéltek erről a jelentős lépésről, amely a fiatal vízilabdázó és egyetemista életében egy új fejezet kezdetét jelenti.

Farkasházi elmondása szerint nagyon meglepődött, amikor fia előállt az ötlettel, hogy kiköltözne otthonról. "Az volt nagy rácsodálkozás, amikor közölte, hogy akkor mi lenne, ha ő most elköltözne. Na, az olyan volt, hogy Úristen, hogy tessék, hogy mi?" – idézte fel a színésznő a beszélgetést.

Benjámin maga is megszólalt a témában, kifejtve, hogy már évek óta foglalkoztatja a gondolat, hogy önálló életet kezdjen. "Nem azt éreztem, hogy le akarok válni, csak függetlenedni szerettem volna valamennyire. Az is egyfajta módja annak, hogy önállósodjak, hogy elköltözöm. És akkor a felnövésem egy új szakaszba lép, onnantól kezdve magamnak vagyok, magam finanszírozom a dolgaimat" – magyarázta a fiatal.

Farkasházi Réka, mint édesanya, természetesen támogatja fia döntését, és büszke arra, hogy gyermekéből felnőtt ember vált. "Biztos nem tudom megkímélni majd bizonyos helyzetektől, meg nehézségektől, de most azt látom inkább, meg arra buzdítom, hogy merje azokat a szárnyakat még nagyobb lendülettel próbálgatni. Tök jó látni, meg örülök, hogy meghozta ezt a döntést, hogy el akar költözni" – mondta a színésznő.