66 napos gyaloglás után érkezett meg Ibizára a Manchesterből induló fiú

Egy 21 éves fiatalember, Henry Moores, aki nem engedhette meg magának a repülőjegyet, gyalog tette meg az utat Manchesterből Ibizára, és ezzel hőssé vált követői körében.

Henry Moores, a 21 éves bulizni vágyó srác, aki anyagi okokból nem tudott repülővel utazni, április közepén indult el gyalog Manchesterből, hogy részt vehessen az ibizai nyári szezon kezdetén. Az útja során rendszeresen posztolt az Instagramon, és több mint két hónap alatt tízezrek kezdtek izgulni a sorsáért. Moores végül sikeresen megérkezett Ibizára, ahol barátai és csomagjai fogadták.

Az útja során Franciaországon és Spanyolországon keresztül haladt, és a kompozással együtt 66 napot töltött az úton. A fiatal utazó teljesítményét sokan hőstettnek tartják, hiszen jótékonysági adománygyűjtéssel is összekötötte kalandját.

Moores a megérkezés után elmondta, hogy szürreálisnak érzi a helyzetet, hiszen hónapok óta álmodott erről a pillanatról. Bár az ibizai O Beach klub tulajdonosával, Wayne Linekerrel való találkozása még várat magára, Moores már így is elérte célját.