Tóth Gabi könnyek között beszélt a válásáról és ritkán látott édesapjáról

Tóth Gabi a TV2 új műsorában, könnyek között mesélt a válásáról Krausz Gáborral, és egy megható posztban köszöntötte ritkán látott édesapját apák napján. Az énekesnő olyan dolgokról rántotta le a leplet, amelyekről korábban még sosem beszélt nyilvánosan.

A TV2 Play hamarosan induló műsorában, Lékai-Kiss Ramóna interjúvolja majd a hazai hírességeket. Az első adás vendége Tóth Gabi lesz, aki a válásáról és annak nehézségeiről fog beszélni. Gabi elárulta, hogy az interjúra kifejezetten azért mondott igent, hogy olyan témákról is beszélhessen, amelyekről eddig hallgatott.

„Én úgy jöttem ide, hogy most olyan dolgokat mondok el, amit sehol nem mondtam el” – fogalmazott az énekesnő. Beszámolt arról is, milyen érzések kavarogtak benne, amikor közölte Krausz Gáborral a válásukat. „Amikor elmondtam neki, hogy szeretném, ha vége lenne, akkor az volt bennem, hogy én nem akarok neki fájdalmat okozni, mert tisztelem, mert ő a gyerekem apja” – osztotta meg Tóth Gabi a műsorban, amely szerdától lesz elérhető a nézők számára.

Emellett Tóth Gabi apák napján egy közös fotóval és pár érzelmes sorral köszöntötte édesapját, megmutatva ezzel a ritkán látott családtagot. Az énekesnő a gyermekkori emlékeit idézte fel, amelyek a mai napig erőt adnak neki. „Apa! Hiányoznak a gyermekkorom szép élményei veled! Rengetegszer erőt ad, mert azt az érzelmi mélységet, amit te adtál nekem, azzal tudok a mai napig így megélni mindent a színpadon is! Imádtam tavaly, hogy megéltük együtt az Erdélyi turnét és velem voltál! Van, hogy elsodor az élet tőled, de a szívemben mindig az egyik legfontosabb helyen vagy, hisz tudod, hogy mennyire apás vagyok!” – írta meghatóan Tóth Gabi a posztban.