Lilu őszintén beszélt házasságáról

Közel két évtizedes házasság után is mély érzelmekkel beszél férjéről, Árva Lászlóról Lilu, aki ritkán oszt meg részleteket magánéletéről, de most kivételt tett és a Szavakon túl című műsorban mesélt kapcsolatukról.

A műsorvezető és férje, Árva László története 2005-ben kezdődött, amikor a Rettegés foka című műsor forgatásán találkoztak, és Lilu már az első fél óra után érezte, hogy a sors összehozta őket. Lilu a Szavakon túl című műsorban idézte fel azokat a pillanatokat, amikor beleszeretett férjébe, aki a produkció vezető operatőreként dolgozott, és aki Lilu szerint iszonyú okos és vicces volt.

A kapcsolatuk gyorsan fejlődött, és bár Lilu szerint akár már két-három hét után összeházasodhattak volna, különböző okok miatt ez nem volt lehetséges. Lilu elmondása szerint számos nehézségen mentek keresztül, de ezeket mindig együtt, egymás mellett sikerült megoldaniuk.

Lilu hangsúlyozta, hogy bár mások talán új életet kezdtek volna, számukra a közös út és a hatalmas szerelem miatt soha nem volt kérdés, hogy érdemes-e együtt maradni. A műsorvezető szerint minden házasságban vannak nehéz időszakok, de ők még ilyenkor is jobban érzik magukat együtt, mint külön.

Végül Lilu biztosan állította, hogy együtt fogják leélni az életüket, hiszen összetartoznak, és ez már az első pillanattól elrendeltetett.