Heti horoszkóp: az Ikrek ne fojtsa el a dühét, a Mérleget baleset érhett

A Blikk nagy heti horoszkópjából megtudhatja, önnek vajon mit ígérnek a csillagok a következő napokra?

A Kos számára a Plútó és a Mars nehéz fényszöge a szenvedélyesség tüzét felszíthatja, ami a szerelemben is érzékelhető lesz, de vigyázni kell, nehogy megbántson valakit. Egészség terén a hormonális problémák, mint a túl erős menstruáció vagy a prosztata-vizsgálat ideje jöhet el. Munka és pénz tekintetében óvatosság ajánlott az állatokkal és jelentőségteljes emberekkel való kapcsolatokban.

A Bika számára a szerelemben mértékletesség szükséges, és a Jupiter hatása miatt az evésben is mértékletességre van szükség. Munkában egy barátja által ígért nyereséges üzletbe csak akkor vágjon bele, ha megvan hozzá a kellő bátorság.

Az Ikrekre a Jupiter és a Plútó kapcsolata nehézségeket jelezhet a szerelemben és a párkapcsolatban való egyensúly megtalálásában. Egészségügyileg a felgyülemlett düh májgyulladást okozhat, míg a munkában a Plútó ösztönösséget hozhat elő, ami nem minden kolléga számára lesz kedvező.

A Rákot a hét elején fagyos kapcsolat, majd a Vénusz hatására érzelmi olvadás jellemzi a szerelemben. Egészség terén a kapkodás miatti sérülések, fejfájás lehet a probléma, munkában pedig a Merkúr és a Plútó kapcsolata miatt nagyobb odafigyelés szükséges.

Az Oroszlánra a Neptunusz hatása álmodozóvá teheti, de vigyázni kell a túlzottan sötét árnyalatokra. Egészség terén a pozitív gondolkodás és a Bach virágterápia lehet hasznos, munkában pedig a rossz emlékek ne befolyásolják a teljesítményt.

A Szűz számára a szerelemben egy külföldi kapcsolat csalódást okozhat. Egészségügyileg a csonttörés vagy csontritkulás veszélye áll fenn, munkában pedig az együttműködés nehézségei jelentkezhetnek.

A Mérleg ideges, kapkodó lehet a társával szemben, és a szükségesnél több mozgásra van szüksége, ami balesetveszélyes lehet. Munkában a Merkúr hatására gyors és hatékony döntéshozatal várható.

A Skorpióra a Hold hatása miatt a hét közepén kiborulás jellemző lehet a szerelemben. Egészség terén a nyugtatószerek helyett a növényi eredetű megoldások javasoltak, munkában pedig a vegyszerekkel való munkavégzés során fokozott óvatosság szükséges.

A Nyilas túlzásokra hajlamos lehet a Jupiter hatása miatt, egészség terén a máj károsodása lehet a probléma, munkában pedig a szellemi fejlődésre van szükség.

A Bak számára a Mars és a Plútó kapcsolata a szerelemben túlfűtöttséget és féltékenységet okozhat. Egészség terén a gombás fertőzések és a torokproblémák jelentkezhetnek, munkában pedig az utazás hasznos és élvezetes lehet.

A Vízöntőre a Plútó és a Jupiter kapcsolata miatt erősödő szexuális késztetések jellemzőek. Egészség terén a bőrproblémák, munkában pedig a technikai eszközökkel való megismerkedés lehet aktuális.

A Halaknál a Szaturnusz hatása miatt a kikristályosodás és új életkezdet jellemző lehet a szerelemben. Egészség terén az inak és izmok merevsége, munkában pedig a régóta dédelgetett tervek megvalósítása várható.