Dávid Petra a Házasság első látásra forgatásáról mesélt

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorának egyik emblematikus szereplője, Dávid Petra beszámolt arról, hogy milyen érzésekkel és kihívásokkal nézett szembe a forgatás alatt és után.

A párkereső reality, amely március 18-án debütált a TV2-n, már lezárult, de a résztvevők élete továbbra is érdeklődés tárgya. Dávid Petra, aki fitneszedzőként is tevékenykedik, elárulta, hogy a műsor sokkal többet jelentett számára, mint amit a nézők a képernyőn láthattak. Körülbelül két hónapot készült a műsorra, ruhákat és kiegészítőket vásárolt, és sokat edzett, hogy a legjobb formáját hozza a kamerák előtt.

A forgatások után azonban egyfajta űrt érzett maga körül, ami mentálisan megviselte. Két utazás és egy örökbefogadott kutya segített neki átvészelni ezt az időszakot. A műsor indulását nagy izgalommal várta, kíváncsi volt, hogy a nézők hogyan fogadják majd a produkciót.

Petra a nyüzsgést is élvezte, bár munkája során sok emberrel kerül kapcsolatba, mégis gyakran érzi magát magányosnak. A műsor alatt egy "generált család" tagjának érezhette magát, ami jól esett neki. A stáb és a szerkesztők is mindent megtettek, hogy a résztvevők jól érezzék magukat. Petra hangsúlyozta, hogy a forgatások során mindig ügyelt a megjelenésére, teljes sminkben és csinos ruhákban jelent meg, ami fárasztó, de egyben élvezetes is volt számára.

A fitneszedző visszaemlékezett, hogy egy stábtag megkérdezte tőle, milyen érzés körülvenni azt a világot, amiben éppen volt, és ő akkor is lelkesedéssel mesélt a műsorról, hiszen élete legváltozatosabb és legmozgalmasabb évét élte meg.