Anna hercegnő lovas bravúrja a királyi parádén

Anna hercegnő majdnem elvesztette a kontrollt rakoncátlan lova felett a Trooping the Colour parádén, de higgadt maradt és megszelídítette az állatot.

Londonban szombaton került megrendezésre a Trooping the Colour parádé, amely a király, Károly születésnapját ünnepli, aki november 14-én tölti be a 76. életévét. A hagyományos ünnepi felvonuláson a király húga, Anna hercegnő is részt vett, lóháton vonulva fel.

A hercegnőnek azonban némi nehézséget okozott a lova, amely pillanatokra megzavarodott, de Annának sikerült gyorsan helyreállítania a rendet. Anna hercegnő higgadtan kezelte a helyzetet, és a rövid zavar után folytatta a menetet, mintha mi sem történt volna.

A felvonuláson Anna hercegnő a „Gold-Stick-in-Waiting” szerepét töltötte be, ami azt jelenti, hogy a király testvéreként felelt testvére, Károly biztonságáért.

A királyi család több tagja is részt vett a lovas felvonuláson, köztük a Walesi Herceg, Edinburgh hercege és Anna hercegnő is. A parádé során Katalin hercegné is a figyelem középpontjába került, akit hosszú idő után ismét a nyilvánosság előtt láthattak.