„Kellett néhány perc, mire felfogtam, hogy nincs rákom” – MC Hawer egészségügyi problémáiról vallott

Koczka Géza, ismertebb nevén MC Hawer, május végén sürgősségire került mellkasi fájdalmak miatt. A mulatós énekes május utolsó hetében több napja tartó mellkasi fájdalommal fordult orvosához, majd pár óra után már egy beutalóval a sürgősségi osztályon találta magát. Több vizsgálat után az orvosok közölték vele, hogy kritikusan alacsony a hemoglobin szintje és gyomorfekélye van. Gasztroenterológushoz irányították, majd gyomortükrözésen esett át, hogy kizárják a gyomorrák esélyét.

A gyomortükrözés eredményét tíz nap után kapta meg, amely szerencsére nem mutatott ki daganatot. Nem értette a leletek szaknyelvét, ezért háziorvosához fordult magyarázatért. Az orvos írásban válaszolt neki, és kiderült, hogy gyomorfekélye van.

"Kellett néhány perc, mire felfogtam, hogy tényleg nincs rákom" – idézi a Bors az énekest.

MC Hawer, aki jelenleg 59 éves, elfogadja a sorsát, és elégedett az életével, különösen azóta, hogy tizenegy éve leszámolt az alkoholizmussal. Úgy érzi, jól élte az elmúlt éveket.

Jelenleg a gyógyulására koncentrál, plázákban sétálva próbálja javítani állóképességét, ugyanakkor figyelembe veszi az orvos tanácsát, hogy pihennie kell. Tisztában van az idő múlásával, és egészségesen szeretné tölteni hátralévő éveit.