Kulcsár Edina megható üzenetben köszönti édesanyját

Kulcsár Edina Instagram-oldalán keresztül köszöntötte születésnapos édesanyját, Jakab Krisztinát, megható szavakkal és sosem látott fotókkal.

Az egykori szépségkirálynő, Kulcsár Edina, édesanyja, Jakab Krisztina születésnapja alkalmából osztott meg egy bejegyzést Instagram-oldalán. A posztban Kulcsár Edina arról ír, hogy édesanyja nélkül ő sem lenne, és hálás neki az önzetlen szeretetért és mindenért, amit érte tett. Az influenszer hozzátette, hogy élete végéig hálás lesz neki mindenért, amit érte tett. A modell szerint anyukája tanította meg őt mindenre, ami lehetővé teszi számára, hogy az legyen, aki ma. A bejegyzésben Kulcsár Edina "Boldogságos Születésnapot Anyuci!" kívánsággal zárja üzenetét.

A közzétett fotókra a modell Instagram-oldalán keresztül lehet rákattintani. Jakab Krisztina mindössze 18 éves korában adott életet Kulcsár Edinának. Nemrégiben anya és lánya együtt szerepeltek a Palikék Világa by Manna műsorban, ahol őszintén beszéltek kapcsolatukról. A fotókban gyakorlatilag Edina születésétől mostanáig enged betekintést kettejük kapcsolatába.