Idős férfi eltűnése Hajdú-Bihar megyében

Hajdú-Bihar megyében eltűnt egy 82 éves férfi, akit a rendőrség és a lakosság segítségével keresnek. Dézsi János tegnap délelőtt hagyta el a kabai otthonát és azóta nem tért vissza.

A püspökladányi rendőrség eljárást indított az idős férfi eltűnése ügyében. Dézsi János június 14-én, péntek délelőtt távozott otthonából, és nem tudni, hogy hova ment. A rendőrség eddigi intézkedései nem hoztak eredményt az ügyben.

A hatóságok arra kérik a lakosságot, hogy aki látta a képen látható férfit vagy tudja a tartózkodási helyét, az ne habozzon jelentkezni. Információt a Püspökladányi Rendőrkapitányságon személyesen (4150 Püspökladány, Baross u. 2.), telefonon a 06-52/457-040-es számon, a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámon vagy a 112-es segélyhívón lehet megtenni. A rendőrség biztosítja, hogy a bejelentéseket bizalmasan kezelik.

Dézsi János körülbelül 170 centiméter magas, vékony testalkatú és őszes hajú. A rendőrség és a hozzátartozók is reménykednek abban, hogy minél előbb megtalálják az idős embert.