Gombos Edina amerikai fodrászkalandjai

Gombos Edina, aki közel egy évtizede él az Egyesült Államokban, megosztotta követőivel, milyen nehézségekbe ütközik, amikor jó fodrászt keres Floridában.

Gombos Edina és kubai származású férje, Alberto Costafreda, valamint gyermekeik, Miranda és Matteo már közel tíz éve élnek az Egyesült Államokban. Edina Instagram-oldalán és YouTube-csatornáján keresztül gyakran ad betekintést mindennapjaikba, és nemrégiben arról számolt be, milyen kihívásokkal jár egy megbízható fodrász megtalálása Amerikában. Elmondása szerint gyermekei friss hajvágással kezdték a szünidőt; Miri egy pillangóvágást kért, ami egy légies, rétegzett hajvágási stílus, míg Matteo hosszú haját csak igazították és formázták.

A hajszárításért külön kell fizetni, és ha elégedettek a végeredménnyel, akkor legalább húsz százalék borravalót szoktak adni. Gombos kiemelte, hogy az Egyesült Államokban nehezen található megfelelő fodrász, mivel a képzési rendszer teljesen más, mint Európában, és ezt kilenc év keserű tapasztalatai is alátámasztják. Szerencséjükre azonban Marával találkoztak, aki Brazíliában tanulta a mesterséget és profi a szakmában.