Szabó Franciska, az Exatlon Hungary egykori versenyzője fenékfeltöltésen esett át

Az Exatlon Hungary korábbi bajnoka, Szabó Franciska, aki jelenleg Miamiban él és Sheena Bathory művésznéven is ismert, nemrégiben egy plasztikai beavatkozáson esett át, amely során brazil fenékfeltöltést végeztek rajta.

Szabó Franciska, aki néhány évvel ezelőtt az Egyesült Államokban találta meg a számításait, nemcsak az Exatlon Hungary műsorban szerzett hírnevet, hanem egy új sportágban is történelmet írt. Ő lett az első női versenyző az amerikai Power Slap pofonbajnokság történetében, aki KO-val ütötte ki ellenfelét.

Az U23-as cselgáncs-Európa-bajnok, aki korábban testépítéssel is foglalkozott, elárulta, hogy miért döntött a fenékfeltöltés mellett. Franciska szerint, miután felhagyott a testépítéssel, észrevette, hogy bizonyos testrészein elkezdett lerakódni a zsír. Hiába figyelt oda a diétára és az edzésekre, nem tudta ledolgozni a karjáról és a combjáról a felesleget.

A sportoló a beavatkozás előtti és utáni állapotot bemutató fotókat is megosztotta egy videóban, amelyet az interneten keresztül lehet megtekinteni. A plasztikai műtétet bemutató videó ide kattintva érhető el.