Brad Pitt gyerekei elfordultak tőle

Brad Pitt színész körül egyre kevesebb a levegő, mivel több gyereke sem hallani sem akar róla, sőt, néhányan még a nevüket is megváltoztatták, hogy ne legyen semmi közük hozzá. Shiloh, Angelina Jolie és Brad Pitt 18 éves lánya hivatalos kérvényt nyújtott be, hogy vezetéknevét Jolie-Pitt-ről Shiloh Jolie-ra változtassák meg.

A válási per 2016 óta húzódik Jolie és Pitt között, és a nyilvánosságra került részletek között szerepelnek olyan állítások is, amelyek szerint Pitt bántalmazta Jolie-t és több gyermeküket egy repülőút során. Jolie szerint Pitt fojtogatta az egyik gyermeküket, a másikat arcon ütötte, és őt magát a fejénél fogva ragadta meg és megrángatta. Pitt állítólag egy titoktartási megállapodást is alá akart íratni Jolie-val, amely megtiltotta volna neki, hogy a bántalmazásról beszéljen.

A gyerekek közül már hárman nem viselik Pitt nevét. A párnak három örökbefogadott és három vér szerinti gyereke van: Maddox, Pax, Zahara, Shiloh, valamint az ikrek, Knox és Vivienne. Zahara már korábban csak anyja lánykori nevét használta, és nemrég Vivienne nevét is csak Vivienne Jolie-ként tüntették fel egy Broadway-produkció stáblistáján.

Pax, az örökbefogadott fiú, már korábban is kifejezte negatív érzéseit apja iránt. A Daily Mail idézte 2020-as apák napi Instagram-sztoriját, amelyben Pax így fogalmazott: „Világklasszis s*ggfej vagy! Állandó pokollá tetted a hozzám legközelebb állók életét. Azt mondasz magadnak és a világnak, amit akarsz, de az igazságra egy napon fény derül”.

Brad Pitt állítólag nagyon feldúlt lánya döntése miatt és úgy érzi, elvesztette a gyerekeit. Tisztában van azzal, hogy a gyerekei felügyeletéért folytatott küzdelem lassan hiábavalóvá válik, hiszen már csak az ikrek nem érték el a nagykorúságot. Egy közel álló forrás szerint Brad soha nem érzett még akkora örömöt, mint amikor Shiloh megszületett, és a gyerekei elvesztése természetesen nem könnyű számára. „Szereti a gyerekeit, akik hiányoznak neki. Ez nagyon szomorú” – mondta a forrás a Mirrornak.