Billie Eilish őszintén beszélt a szerelmi életéről

Billie Eilish, a híres énekesnő, nemrégiben Lana Del Reynek adott interjúban osztotta meg gondolatait a szerelmi életéről és arról, hogy milyen érzelmeket vált ki belőle a szerelem.

A 22 éves világsztár elárulta, hogy amikor szerelembe esik, egyenesen megutálja magát, mivel a romantikus érzelmek olyan dolgokat hoznak felszínre benne, amelyekkel nehezen tud megbirkózni. Eilish kifejtette, hogy mind a saját érzelmei, mind mások érdeklődése iránta veszélyes lehet számára, mivel küzd a sebezhetőséggel és a kontrollvesztéssel kapcsolatos problémákkal.

Lana Del Rey megkérdezte tőle, hogy melyik a veszélyesebb: ha ő szeret bele valakibe, vagy ha ő kelti fel valakinek az érdeklődését. Eilish szerint mindkettő egyformán veszélyes, és kifejtette, hogy problémái vannak az erőviszonyokat és a kontrollt illetően is, nem szeret sebezhető lenni, ami számára nagyon kellemetlen érzés.

Az énekesnő azt is elmondta, hogy nem igazán szereti kifejezni az érzelmeit, még a dalaiban sem, mert nem akarja, hogy az emberek panaszkodónak tartsák. Az énekesnő legutóbbi, nyilvánosság előtt felvállalt kapcsolata a 31 éves énekes-dalszövegíróval, Jesse Rutherforddal volt, amely tavaly ért véget.

(via Female First)