Gyakoribb járatok a 100E Repülőtéri Expresszen

A Budapesti Közlekedési Központ bejelentése szerint a nyári repülőtéri forgalom növekedésére reagálva péntektől sűrűbben közlekedik a 100E Repülőtéri Expressz a Deák Ferenc tér és a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér között.

A BKK közleménye alapján a változásokat követően a buszok hétköznap napközben 7-8 percenként indulnak majd a végállomásokról, ezáltal gyorsabb és kényelmesebb utazást biztosítva az utasok számára. Az új menetrend az utasok igényeihez igazodik, így a nap folyamán a repülőtér felé, míg késő este a belváros felé sűrűsödnek a járatok. Ez a változás különösen a repülőtér nagyobb forgalmi időszakaiban nyújthat segítséget az utazóknak.

A 100E Repülőtéri Expressz a főváros egyik fontos közlekedési szolgáltatása, mely a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtér és Budapest központi része, a Deák Ferenc tér között szállítja az utasokat, érintve a Kálvin teret is. A buszjárat éjjel-nappal áll az utasok rendelkezésére, így a korai és késői órákban is biztosítva van a közlekedés a repülőtér és a városközpont között. Az expresszjáraton kívül csak a Kálvin téren és esetenként az Astorián áll meg, így gyors és hatékony szolgáltatást nyújtva.