Tragédia a zebrán: Egy család fájdalmas vesztesége

Nap mint nap szembesül a fájdalommal Floszmann Zita, aki a szerettei elvesztésének helyszínén halad keresztül: a kispesti zebrán, ahol élete párját és kislányát egy teherautó ölte meg.

Egy szeptemberi napon, 2022-ben, egy szempillantás alatt dőlt romba Floszmann Zita élete, amikor élete szerelmét, Józsefet és hétéves kislányát, Rékát egy teherautó gázolta halálra, miközben át akartak kelni a zebrán. A tragikus esemény a kispesti családanya számára felfoghatatlan veszteséget jelentett. A baleset 2022. szeptember 21-én történt, és a gyászoló édesanya a sofőrrel a bíróságon találkozott, ahol az ügy tárgyalása folyt.

A vád szerint a 29 éves B. Milán a teherautójával közlekedett, amikor egy jelzőlámpánál tilos jelzés ellenére megállt a gyalogos-átkelőhelyen. A sofőr nem figyelte kellőképpen a gyalogosforgalmat, nem nézett sem előre, sem oldalra, és a visszapillantó tükröket sem használta megfelelően. Mobiltelefonjával volt elfoglalva, amikor a zebrán áthaladó apát és gyermekét észre nem véve, hirtelen gázadással halálra gázolta őket. Az édesapa és kislánya számára nem maradt esély a túlélésre.