Young G nem ajánlja a menhelyi kutyák örökbefogadását kisgyerekek mellé

Young G és felesége, Mészáros Norina a Reggeli stúdiójában meséltek arról, hogy miért döntöttek úgy, hogy fajtiszta kutyát vásárolnak a gyerekeik mellé, nem pedig menhelyről fogadnak örökbe.

A rapper és felesége, Mészáros Norina a Reggeli műsor vendégeként osztották meg, hogy családjuk új taggal bővült: egy kölyökkutyával, amelyet nem menhelyről, hanem tenyésztőtől szereztek be. A döntésüket kritikák is érték, mivel sokan úgy vélik, jobb lett volna menhelyről örökbe fogadni egy kutyát.

Young G azonban nem ért egyet a kritikákkal, és elmagyarázta, miért tartja kockázatosnak a menhelyi kutyák örökbefogadását, különösen kisgyerekek esetében. Azt mondta, hogy ha csak ők ketten lettek volna, akkor valószínűleg menhelyről hoztak volna kutyát, de mivel hároméves kislányuk is van, féltette volna őt egy olyan kutyától, amely esetleg erőszakos körülmények közül került a menhelyre. Young G szerint ezek a kutyák sokkal több odafigyelést igényelnek, és nekik egyszerűbb volt egy tenyésztőtől származó kutyát választani.