"Nagyon vágyunk a változásra" - Young G Béci és Mészáros Norina elköltöznek Budapestről és a béranyaprogramról sem mondanak le: megtalálták az álomházukat

Young G Béci és Mészáros Norina változásokkal teli évek után új otthonukba költöznek, miközben továbbra is nyitottak a béranyaprogram lehetőségére.

Young G Béci és Mészáros Norina élete az elmúlt időszakban jelentős változásokon ment keresztül, többek között az első közös gyermekük születése és házasságkötésük után, Norina életmentő műtéten esett át méhnyakrák miatt. A nehézségek ellenére a pár pozitívan tekint a jövőbe, és nemrégiben egy kiskutya is csatlakozott a családhoz. Young G Béci korábbi kapcsolatából született gyermeke, Napsi, már kevesebbet van otthon, ami befolyásolta a döntésüket, hogy új családtaggal bővítsék a családot.

A pár Kanadában is fontolgatta a letelepedést, de a béranyaprogram költségei miatt végül elvetették a végleges költözés gondolatát. Béci azonban nem zárkózik el a külföldi élettől, és szeretné, ha a gyerekek is megismerkednének más kultúrákkal. Norina kezdetben nem kedvelte Torontót, de Béci szeretné megmutatni neki Vancouver szépségeit is. Addig is Magyarországon terveznek, és Olaszország is szóba jött mint lehetséges úti cél.

A család továbbra is szeretne egy második gyermeket, és bár a béranyaprogram Amerikában nagyon költséges, Béci támogatná, ha Magyarországon is legális lenne a projekt. A pár szerencsésnek érzi magát, hogy van egy közös gyermekük, de tudják, hogy más pároknak ez a helyzet lelkileg nagyon megterhelő lehet.

A családbővítés mellett a pár egy családi ház vásárlását is tervezi. Egy Budapesttől távol eső ingatlant szemeltek ki, de a májusi költözés nem valósult meg az építési engedély hiánya miatt. A házat a választások után szeretnék birtokba venni, és szeptember környékén költöznének, ha minden a tervek szerint alakul.

Béci az egészségére is odafigyel, hiszen ízületi autoimmun betegséggel küzd, ami miatt rendszeresen injekciókat kell beadnia magának. A stressz és az étkezés is befolyásolja az állapotát, ezért életmódváltást tervez, és reméli, hogy a jövőben ritkábban lesz szüksége a kezelésekre.

A család jövőbeli tervei között szerepel vállalkozásaik sikerre vitele, hogy a következő évtizedben már gond nélkül utazhassanak, és akár külföldről is dolgozhassanak.