Vásáry André izgalmakról mesélt a Fort Boyard forgatásáról

Az ősszel debütáló Fort Boyard műsorban több mint negyven híresség fog szerepelni, köztük Vásáry André is, aki izgalmas részleteket osztott meg a nemrégiben zárult forgatásról.

Vásáry André a Reggeli műsorvezetőinek mesélt a kaland-reality forgatásán szerzett élményeiről. "Nagyon jól éreztem magam, nagyon jó volt, szerintem nagyon nagy durranás lesz. Lesznek vicces dolgok benne, lesznek nagyon kemény dolgok benne" – nyilatkozta az énekes, aki Franciaországhoz közeli, az Atlanti-óceánon található erődben küzdött meg többedmagával a nyereményért.

A műsorban csapatok versengenek egymással egy előre meghatározott sztori mentén. André beszámolója szerint a feladatok között akadtak olyanok, amelyeket látva felmerült benne a kérdés, hogy "ezt civil, mármint nem kaszkadőr hogy tudja megcsinálni?".

A műsor másik résztvevője, Fluor Tomi is hasonlóan nyilatkozott korábban, elmondása szerint őt is megrémítették a rá váró kihívások. A nézőknek azonban még pár hónapot kell várniuk arra, hogy megtudják, milyen feladatokkal kell majd szembenézniük a hírességeknek a műsorban.