VV Csaszi játékvesztése és magánéleti válsága

VV Csaszi a Való Világ játékában nem csak a nyereményt veszítette el, hanem a barátnője, Fanni is elfordult tőle a luxusbörtönben történtek után. A versenyző eredetileg szingliként költözött be a ValóVilág12 villájába, de kiderült, hogy 7 éves kapcsolata van. A villalakók, VV Dzsigeri és VV Geri próbálták megóvni a barátnőjét attól, hogy Csaszi túl közel kerüljön VV Verához, de nem tudták megakadályozni a közeledést.

A ValóVilág kamerái előtt Csaszi és Vera közel kerültek egymáshoz, ami a játék és talán a párkapcsolat végét is jelentette. Csaszi végül feladta a versenyt, hogy a barátnőjével, Fannival tölthesse a lány születésnapját, és ezzel elbúcsúzott a nyereménytől. Vera pedig a párbajban kikapott Duduval szemben.

Csaszi könnyek között vallomást tett a villalakóknak és a nézőknek is, ahol az alkohol mámorát okolta a történtekért, és megérti, ha Fanni, a barátnője többé nem kíván vele szót váltani. A versenyző a távozását követő napon visszatért a ValóVilág stúdiójába, onnan üzent párjának, akivel azóta sem sikerült beszélnie. Fanni korábban ruhákat küldött be Csaszinak a villába, amikben jeleket rejtett el, hogy meg tudja neki üzenni: szomorú amiatt, ahogyan VV Verával alakul bent a kapcsolatuk.

Kaptam be ruhákat, és abban voltak jelek. Volt benne szomorú szmájli, törött szív, tehát én ott már fejben nem a játékra koncentráltam. Ott már bennem érlelődött ez a gondolat, hogy feladom a játékot – nyilatkozta VV Csaszi az rtl.hu-nak.

Csaszi elmondása szerint kapcsolatuk idején a barátnője mellett vált kisgyerekből férfivá, és Fanni jóban-rosszban mellette állt. A versenyző úgy érzi, hogy kapcsolatuk megmentésére már aligha van esély, mivel nem tudja elérni Fannit, és nem szeretné zaklatni.

VV Vera, aki szintén távozott a játékból, úgy véli, hogy sem őt, sem VV Csaszit nem kívánja Fanni a háta közepére sem, amit teljesen meg tud érteni. Vera szerint Csaszi tényleg szereti Fannit, és reméli, hogy meg tudják oldani a helyzetüket.