VV Ádi meglepetést okozott a párbajellenfél kihívásával

A ValóVilág 12 legutóbbi kihívásán VV Ádi alaposan meglepte társait, amikor bejelentette, hogy Valen lesz a következő párbajellenfele.

Szerda este zajlott le a ValóVilág 12. negyedik kihívása, ahol VV Ádi volt az, aki kihívhatta jövendőbeli ellenfelét. Beszédében Ádi elmondta, hogy bár három személy is eszébe jutott, Dorkát gyorsan elvetette, mivel úgy érezte, nem lenne az ő helyzetük. "Úgy gondolom, ezt többször elhangzott, hogy két dudás nem fér meg egy csárdában" – mondta, de nem Valenhez, hanem Rubenhez fordult, aki alig egy hete érkezett a játékba a nézői ágon keresztül. Ádi azt is hozzátette, hogy őt arra tanították, keressen kihívásokat és mérkőzzön meg az erős ellenféllel, de szeretne továbbra is taktikázni, ezért Rubent állította fel, és adta át neki a kék kendőt.

A társai meglepetésére azonban Ádi hirtelen fordulatot vett, és kijelentette: "Adj egy pacsit, szeretlek, örülök, hogy megismertelek, és ezt a kendőt pedig kösd rá a szentesi barátodra, mert az én kihívottam Valen" – ezzel egyértelművé téve, hogy Valen lesz az, akivel szembenéz a vasárnapi párbajban. A két fiú így vasárnap este méri majd össze erejét és népszerűségét a nézők előtt.