Rózsa Gyuri bácsi: Unokázás a közösségi média helyett

Rózsa György, a népszerű műsorvezető, nem tölti idejét a közösségi média világában; sokkal inkább az unokájával való együttlétre koncentrál.

Rózsa György, aki a Nagy Duett sorozatból is ismert, nem tartja fontosnak, hogy folyamatosan jelen legyen a közösségi médiában. "Ami igaz, az igaz: rólam nem tudják a ilyes források lázas böngészői, hogy mit ebédeltem, milyen korpásodás elleni csodaszert használok – jelzem: semmilyet! – hol vásárolom a zoknijaimat, mit szólok a Cuncika és TWFGM 47. szakításához, milyen zsaketteket veszek fel a Hajlekötők 18. gálájára" – mondta viccelődve a Story Magazinnak.

Rózsa György elárulta, hogy bár Csobot Adél, a Nagy Duett sorozatbeli partnernője meglepődött azon, hogy nem volt jelen az Instagramon, és még az oldalát is megnyitotta neki, ő maga nem látja értelmét az állandó online aktivitásnak. "Bevallom, elsőre azt hittem, az valami új súlymérték... Adélka hajthatatlan volt, és meg is nyitotta az Insta-oldalamat. Magam is meglepődtem, amikor egy-két hét alatt több ezer követőm lett" – emlékezett vissza.

A közösségi média iránti kezdeti érdeklődése hamar alábbhagyott, amikor rájött, hogy lánya és unokája sokkal több örömet és csodát tudnak nyújtani számára. "Egy ideig, mint minden új dolog érdekelt is kicsit, ám egy idő után ráuntam, meg a lányom, az unokám egyre több csodát kínált" – magyarázta a büszke nagypapa.

Rózsa György tervei között szerepel, hogy a nyáron többször is ellátogatnak unokájával, Ádámmal, aki szeptemberben már négyéves lesz, a Balatonra. "A lányommal és az unokámmal biztosan többször is lemegyünk a Balatonra nyáron" – mesélte, és hozzátette, hogy a család hatvan évvel ezelőtt épített egy kis nyaralót Fenyvesen, ahol szeretnek pihenni, fürdeni, focizni, csónakázni, tábortüzet rakni, kirándulni, csajozni és haverozni.