Only Fans-modell szexbalesete kórházban végződött

Alicia Davis, az Only Fans népszerű modellje egy szexuális baleset következtében került kórházba, miután egy anál dildó a testében rekedt.

A vt beszámolója szerint Alicia Davis egy férfival töltött első randevúja váratlan fordulatot vett, amikor a hálószobában történtek következtében kórházba kellett szállítani. A 32 éves nő a TikTokon osztotta meg a történetét, ahol elárulta, hogy a kellemetlen események egy „szerencsétlen szexuális balesettel” kezdődtek.

Davis és újdonsült partnere az együttlét során egy anál dildót is használtak, amely a modell szerint fokozta az élvezetet. Azonban egy idő után észrevették, hogy az eszköz eltűnt, és hiába keresték az ágy alatt és a takarók között, sehol sem találták meg.

A keresés eredménytelen maradt, és rájöttek, hogy a segédeszköz valószínűleg Davis testében maradt. A nőt azonnal kórházba vitték, ahol a röntgenfelvétel után egyértelművé vált a dildó helyzete. Davis műtétre került, ahol először két ápoló próbálta meg eltávolítani az eszközt, sikertelenül. Azt mondták neki, hogy altatásra lesz szükség a műtéthez, hogy teste kellően ellazuljon a beavatkozáshoz. A kórház zsúfoltsága miatt azonban két napot kellett várnia a műtétre.

A beavatkozás után a kórházi személyzet megkérdezte Davist, hogy szeretné-e megtartani a dildót, amire ő azt válaszolta, hogy „Dobják ki, van még otthon!” A modell szerint a dolgozók jót nevettek ezen, és az egész ottléte alatt lazán kezelték a helyzetet, ami segített neki könnyebben átvészelni a történteket. Davis hozzátette, hogy a baleset után hónapokig tartott, mire újra képes volt használni egy hasonló eszközt, és mostanában sokkal óvatosabb a használatuk során.