Molnár Csilla édesanyja, Molnár Marika élete a tragédia árnyékában ért véget

Elhunyt Molnár Csilla Andrea édesanyja, Molnár Istvánné Marika, aki hosszú, súlyos betegség után távozott az élők sorából. A tragikus sorsú szépségkirálynő, Molnár Csilla anyja az utolsó időszakban hazatért külföldről, hogy itthon fejezze be életútját.

Molnár Marika élete a lánya, az 1985-ös Magyarország Szépe, Molnár Csilla Andrea halála után vett szomorú fordulatot. Csilla 1986-ban, mindössze tizenhét évesen hunyt el gyógyszer-túladagolásban, ami mély nyomot hagyott az édesanyjában. Marika a Szépleányok című dokumentumfilmben beszélt arról, hogy gyermekének elvesztésével mindent elveszített, és ürességet érzett.

A családi tragédiák sorozata nem ért véget Csilla halálával. Molnár Marika házassága a férjével, Molnár Istvánnal is megromlott, majd elváltak. Az édesanya élete a válás után magányosan telt, bár Ausztriában is élt és dolgozott, Fonyódon is rendelkezett lakással.

Molnár Marika másik gyermeke, Attila talán némi örömet hozhatott volna édesanyja életébe, ám ő is tragikus sorsra jutott. Attila jelenleg Sopronkőhidán tölti büntetését, miután megölte az Osztrák Nemzeti Bank egyik női munkatársát. A családi vagyon öröklése sem Attilához került, hanem más rokonokhoz.

Molnár Marika élete utolsó időszakában távolabbi családtagok gondoskodtak róla, és ők örökölték meg azt, ami az asszony után maradt. Az édesanya a nyilvánosságtól visszavonultan élt, és a reflektorfényt is kerülte.

A Szépleányok dokumentumfilmben megosztott gondolatai azt mutatják, hogy Molnár Marika talán magát hibáztatta lánya korai haláláért. Úgy érezte, nem készítette fel kellőképpen Csillát a felnőtt világra, és bár a gyerekkor szépségét szerette volna megőrizni, a problémák sűrűsödése miatt már nem volt ideje a szükséges tanításra.