Mohamed Fatima a Fekete Vonat-botrány után

Mohamed Fatima, a Fekete Vonat egykori tagja, a Borsnak adott interjúban beszélt a tavalyi nagyszabású koncertjükről és a következő szólókarrierjéről.

Az énekesnő a Fekete Vonat 25. évfordulójának és újraalakulásának ünneplésére szervezett koncertről mesélt, amely szakmailag sikeres volt, de anyagilag nem hozta vissza a várt profitot. Ebből kifolyólag konfliktus alakult ki az együttes tagjai között, de Fatima mára túllépett ezen és saját szólókarrierjét építi.

Fatima elmondása szerint a zene gyógyír számára, és folyamatosan dolgozik önmagán. Új dalában, a Jön a Mohamed-ben olyan oldalát mutatja be, amelyet korábban nem osztott meg a közönséggel.

Az énekesnő szerint gyermekkora óta van egy üzenete, amelyet zenéje segítségével szeretne közvetíteni. Úgy érzi, most először tud igazán kiteljesedni, saját zenéjével és szövegével. Hálás a Fekete Vonat-botrány pozitív kimeneteléért, mivel sokat tanult belőle, és erősebbé vált.

Fatima hozzátette, hogy a konfliktust nem személyeskedésként élte meg, hanem dalok írásával töltötte az időt, amikor mások ezzel foglalkoztak. Öt új szerzemény is született ebben az időszakban. Beismeri, voltak hibák, amelyeket temperamentumának tulajdonít, de úgy véli, minden okkal történik. A múlt helyett a jelenben élni igyekszik.