Miló Viki: Nem könnyű a kapcsolatom az édesanyámmal

Miló Viki, az ökölvívó-világbajnok, a Fókusz riportjában beszélt arról, hogy bár szeretne egy társat, eddig még sosem élt együtt senkivel, és 23 éve egyedül él.

Miló Viki elmondta, hogy sokan úgy gondolják, a nyolc kutyája miatt nincs párja, de ő nem cserélne senkivel. A kutyák számára külön szoba van kialakítva, így ha vendégeket fogad, az állatok nem zavarnak. Fontos számára, hogy a leendő társa elfogadja őket. A sportolónő szerint talán az lehet a gond, hogy az emberek szeretik őt nézni az újságban és a tévében, de talán meg is ijednek tőle, és ezt mindig érezte.

A sportoló őszintén beszélt arról is, hogy édesanyjával nem a legjobb a viszonya, mivel az anyja kutyaellenes és úgy véli, a kutyák miatt nincs párja és nem tartja őt normálisnak. Miló Viki nagymamája szerint pedig inkább egy gyermeket kellett volna örökbe fogadnia. A világbajnok azonban tudja, hogy családja csak félti őt, és bár egyedül van, de megállja a helyét a világban.

Miló hangsúlyozta, hogy nem arra vágyik, hogy eltartsák, hanem egy olyan kapcsolatra, ahol érzelmi biztonságot talál. Elmondása szerint egy párkapcsolatban nagyon alázatos és kedves tud lenni, és nemrégiben a főzést is elkezdte tanulni, hátha ez segít a társra találásban. Azt is hozzátette, hogy nincs szüksége izmos és gazdag férfire, mivel világéletében eltartotta magát, és csak egy olyan embert keres, akivel biztonságban érezheti magát.