Magyarország Szépe döntősei smink nélkül hódítanak

A Magyarország Szépe verseny döntősei smink nélküli fotókkal kápráztatták el a közönséget, miután befejeződött az utolsó alverseny, a Miss Talent, és kihirdették a fináléba jutott 16 szépséget.

A táborbeli alversenyek során a versenyzők különböző tehetségeikkel, mint például tánc, ének, hangszeres előadás, rajz és versszavalás próbálták meggyőzni a zsűrit. Az alversenyek győztesei között volt Hamikus Renáta, aki énekprodukciójával nyerte meg a Miss Talentet, Haszonics Dóra, aki a Miss Sportban diadalmaskodott, Cseh Jázmin, aki a Miss Fashion győztese lett, és Szivos Dalma Rebeka, aki a Miss Natural Beauty címet szerezte meg.

A versenyfelkészítő tábor a balatonfüredi Aura Hotelben kezdődött, ahol az első két nap során négy alverseny zajlott le. A televíziós finálé biztos résztvevői lettek az alversenyek győztesei. A huszonegy jelölt közül öten estek ki, így alakult ki a tizenhat fős döntős mezőny.

A döntőt Rókusfalvy Lili és Kárász Róbert vezeti majd június 23-án, 18:45-kor a Duna tévécsatornán. A nézők már előző nap, június 22-én, 19:45-től bepillantást nyerhetnek a felkészülésbe A királynők útja című háttérműsorban.

A döntőbe jutott versenyzők között szerepel Cseh Jázmin, Csipak Zsuzsanna, Geiger Zsanett, Grósz Adél, Hamikus Renáta, Haszonics Dóra, Horváth Alexandra, Kassai Angéla, Katzenbach Andrea, Kiss Kamilla, Lárencz Júlia, Mocsári Dóra, Neer Laura, Pirlot Rachel, Szivos Dalma Rebeka és Vajda Mercédesz.

A Miss Natural Beauty versenyen készült smink nélküli fotókat a Miss World Hungary Facebook-oldalán mutatták be, ahol a lányok smink nélkül és vizes hajjal álltak modellt Annoni Zita fotográfusnak, és a végeredmény valóban lélegzetelállító lett.