Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté ötödik házassági évfordulóját ünneplik

Lékai-Kiss Ramóna, a népszerű műsorvezető és Lékai Máté kézilabdázó öt évvel ezelőtt kötötték össze életüket. Az évforduló alkalmából Ramóna egy szeretetteljes üzenetet osztott meg Instagram-oldalán.

Lékai-Kiss Ramóna egy házasságkötő teremben készült fotóval emlékezett meg az 5. házassági évfordulójukról. Posztjában kifejezte szeretetét férje iránt, és elárulta, hogy bár azt mondják, nem így kéne hívnia, ő mégis szeretettel nevezi Lékai Mátét "Apának". Ramóna szerint ez a megszólítás különleges kötődést fejez ki közöttük, és tudja, hogy férje is szereti ezt a becenevet.

A műsorvezető megjegyezte, hogy furcsának találja az eltelt öt évet: egyrészt kevésnek érzi ahhoz képest, amennyi mindent együtt megéltek, másrészt viszont elég soknak is tartja. Ramóna hálás szívvel köszönte meg férjének, hogy feleségül vette, és kifejezte szeretetét felé.

Lékai-Kiss Ramóna és Lékai Máté házasságuk során egy gyermeket is nevelnek, Noé nevű fiukat, aki 2019-ben született. Noé természetesen hatalmas rajongója az apukájának, és márciusban a büszke édesanya meg is örökítette, hogyan szurkolnak együtt Noéval Lékai Máténak, amikor mérkőzései vannak. Az évfordulós bejegyzés teljes tartalmát az Instagramon lehet megtekinteni.