Kökény Attila új otthon építéséről mesélt

Kökény Attila énekes és családja ismét új otthont épít, annak ellenére, hogy korábban a házfelújítás sok időt és energiát vett igénybe, és azt hitték, hogy abban az otthonban fogják leélni életük hátralévő részét.

A Story magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy miért döntöttek a költözés mellett, ami jelenleg csak terhet jelent számára. Kökény Attila elárulta, hogy az előző házuk gyorsan elkel az ingatlanpiacon, és míg az új álomotthonuk elkészül, egy albérletben élnek. Az énekes szerint a költözés oka egyszerű: a ház túl naggyá vált számukra, miután a két idősebb gyerekük elköltözött otthonról, és a 18 éves Lali fiuk is hamarosan elhagyja a családi fészket.

A család szerencsére hamar megtalálta az új házat, amit otthonuknak nevezhetnek majd, de jelentős felújításokra van szükség az épület régi volta miatt. Kökény Attila szerint a renoválás fél évig fog tartani, és bár korábban úgy nyilatkozott, hogy karácsonyra már az új otthonukban lesznek, a Story magazinnak adott friss interjúban úgy fogalmazott, hogy a felújítások miatt – jobb esetben – szeptemberig az albérletben maradnak.

Az énekes elismerte, hogy már most elege van a költözésből és a felújításból, de inkább nevet a helyzeten, és reménykedik, hogy az új otthonba való költözés lesz az utolsó. Hozzátette, hogy az idő és energia, valamint a pénz befektetése megéri, ha már nem kell többet költözniük.

Kökény Attila legnagyobb problémájának az átmeneti állapotot nevezte, amely magában foglalja, hogy az albérlet kicsi, és így az unokái nem tudnak gyakran átjönni hozzájuk. Emellett előfordul, hogy a bérelt lakásban nincs víz, ilyenkor egy barátjától kapott másik lakásba mennek át, ami vicces helyzeteket is okozhat.

A nehézségek ellenére a munkálatok haladnak, és Attila nagy részt vállal a felújításban. Korán kel, hogy kimenjen a házhoz és felügyelje a munkálatokat, de minden döntésben felesége, Aranka az irányadó, ő választ ki mindent, Attila pedig csak rábólint.