Kis Grófo apjának sírját ért támadás: a nyomozás lezárult

Kis Grófo és családja számára sajnos nem hozott eredményt a rendőrségi nyomozás, mely az énekes elhunyt édesapja sírjának kirablóit kereste. A rendőrség befejezte a kutatást, és nem folytatják tovább az elkövetők keresését.

A Blikk korábbi beszámolója szerint áprilisban történt az eset, amikor ismeretlen tettesek feltörték Kozák László, Kis Grófo édesapjának sírját, aki 2020-ban hunyt el a koronavírus következtében. A zenész az eset után azonnal Szolnokra utazott, hogy személyesen is meggyőződjön a történtekről.

Kis Grófo akkoriban feljelentést tett, és reménykedett az elkövetők kézre kerítésében, de a hatóságok nem jártak sikerrel. A nyomozás megszűnt, és a további keresés is befejeződött.

A zenész azonban elmondta, hogy a sírhelyet mostantól kamerák és a temetőgondnok folyamatos felügyelete védi, így remélhetőleg nem ismétlődik meg hasonló eset. Kis Grófo hozzátette, hogy a helyszínről vett DNS-mintákat az adatbázisba töltötték fel, ami lehetővé teszi az elkövetők azonosítását, amennyiben máshol is feltűnnének, de ez már a jövő kérdése.