Kárpáti Rebeka és Lénárd András kapcsolatának vége

Kárpáti Rebeka úgy döntött, hogy nem fogadja vissza volt párját, a Tiltott Csíki Sör tulajdonosát, Lénárd Andrást.

A Blikk információi szerint a kapcsolat válságba került, és a modell már nem viseli azt a gyémántköves gyűrűt, amelyet az ünnepek után kapott Lénárdtól. Korábban úgy tűnt, még van esély a kibékülésre, de a legújabb fejlemények szerint a szakítás végleges. Egy közeli ismerős szerint a kapcsolatuk eddig kiegyensúlyozott volt, és már az esküvőt is tervezték, de az utóbbi időben problémák merültek fel, amelyek talán a kapcsolat végét jelenthetik.

Lénárd András, aki korábban több botrányos ügyben is érintett volt, mindent megtett a helyreállítás érdekében, többek között rózsacsokrokkal és ajándékokkal halmozta el Rebekát. Azonban a Zsákbamacska segítője nem kíván békülni, és már egyedül él, a közösségi oldalán megjelent bejegyzések is ezt támasztják alá.

Rebeka egy ismerőse szerint új életet kezdett, és a munkájára, valamint a szeretteire koncentrál. A szakítás nagyon megviselte, de a környezete segít neki továbblépni. A modell korábban úgy gondolta, hogy Lénárd Andrásban megtalálta az igazit, és közös jövőt tervezhet vele, ezért a történtek nagy csalódást okoztak számára.

A kapcsolat kezdetben titokban maradt, és csak több mint egy év együttlét után derült ki, hogy Kárpáti Rebeka párja a nála 17 évvel idősebb Lénárd András. A Blikk először számolt be a kapcsolatról és az eljegyzésről is, de a szakítás hírét is ők közölték elsőként.