Jakupcsek Gabriella őszintén beszélt anyaságáról

Jakupcsek Gabriella három gyermekével kapcsolatosan és az anyaság általános kérdéseiről is nyilatkozott a Nők Lapjának. A tévés úgy véli, hogy gyermekeinek nevelése jelenti élete legnagyobb teljesítményét.

Jakupcsek Gabriella a Nők Lapjának adott interjújában elmondta, hogy nem tartja magát egy tradicionális anyának, mivel kevesebbet volt jelen gyermekei életében, mint egy átlagos nő, de amikor együtt voltak, akkor mindig aktívan töltötte velük az időt. A műsorvezető szerint az együtt töltött idő minősége fontosabb, mint a mennyisége.

A tévés elárulta, hogy karácsonyra csupán annyit kért gyermekeitől, hogy menjenek el négyesben vacsorázni, mivel mostanában ritkán adódott lehetőségük így, együtt lenni. Jakupcsek két fia már családapa, és a műsorvezető úgy érzi, hogy velük ma már felnőtt-felnőtt viszonyban van, és bár nem tudja a nagymama szerepét a hagyományos értelemben betölteni, gyermekei ezt elfogadták.

A lányáról, Emmáról szólva Jakupcsek elmondta, hogy a tinédzserkorban már neki kell bejelentkeznie lánya naptárába, de néha egyszerűen csak ott van mellette, és ha lánya megunt valamit, akkor talán hozzá fordul. A műsorvezető szerint a lányával való együttlét során is megvan az összetartozás érzése, és ez az egyik legfontosabb túlélési faktor a kapcsolataikban.

: (24.hu)