Busa Gabi, az Exatlon győztese babát vár

Busa Gabriella, az Exatlon Hungary második évadának bajnoka, bejelentette, hogy gyermeket vár. A Bajnokok csapatát erősítő többszörös kick-boksz világbajnok a TV2 sportrealityjének legjobb női játékosa lett, így 15 millió forinttal gazdagodott. Az Exatlon negyedik, All Star szériájában is láthattuk, ahol az ezüstérmet szerezte meg, miután Szente Gréti felülkerekedett rajta a döntőben.

Busa Gabi azóta is nagy népszerűségnek örvend, közel 100 ezer ember követi az Instagram-oldalán, és sokan kedvenc sportolónőként emlegetik. A magánéleti részleteket ritkán osztja meg a nyilvánossággal, de 2022 júniusában nyilvánosságra hozta, hogy párja megkérte a kezét a Maldív-szigeteken. A legfrissebb hírek szerint a kapcsolatuk újabb szintre lépett, ugyanis hamarosan szülőkké válnak.

Az örömhírt Instagram-bejegyzésében osztotta meg, amelyhez "A legnagyobb boldogság" szöveget fűzte hozzá. Gratulációk sorát kapta, többek között korábbi Exatlonos társaitól, mint Kempf Zozo, Jósa Dani, Orbán Olivér és Szente Gréti is üdvözölte az örömhír hallatán.