Domján Evelin és Vastag Csaba az Operettszínházban jártak

Domján Evelin, Vastag Csaba felesége, elárulta, hogy bár kínosnak találja, de eddig még sosem volt színházban, az Operettszínházban azonban most megnézték a Monte Cristo grófja című darabot, amely nagyon tetszett nekik.

Domján Evelin a közösségi médiában osztott meg egy fotót, amelyen férjével, Vastag Csabával látható az Operettszínházban. Evelin bevallása szerint talán óvodás korában látott valamikor egy előadást, de arra már nem emlékszik. A Monte Cristo grófja című előadás volt az első, amit felnőtt fejjel nézett meg, és az élmény lenyűgözte őket.

Evelin posztjában így fogalmazott: "Ciki vagy nem, de én még nem voltam színházban. Talán amikor óvodás voltam, akkor elmentünk közösen, de arra egyáltalán nem emlékszem, hogy mit néztünk meg. Nagyon érdekes, hogy ahogy az ember idősebbé válik, egyre jobban érdeklik olyan dolgok, amik korábban meg sem fordultak a fejében. Velem is ez történt. Így hát megnéztük ezt a fantasztikus színdarabot, ami egyszerűen csodálatos volt. Nagyon jól éreztük magunkat. Köszönjük, hogy részesei lehettünk egy ilyen gyönyörű estének" – zárta lelkesen a bejegyzését.

A pár nemrég ünnepelte első házassági évfordulóját, és úgy tűnik, a közös kulturális programok is helyet kapnak az életükben. Evelin Instagram-bejegyzése szerint a színházi élmény egy gyönyörű estét eredményezett számukra. Sorait olvasva nem lenne meglepő, ha Vastagékat legközelebb is valamelyik színház nézőterén szúrnák ki rajongóik.