Tragédia: 26 évesen meghalt a népszerű rapper

26 éves korában elhunyt Channing Nicole Larry, művésznevén Enchanting, aki egy texasi kórházban lélegeztetőgépre került.

Channing Nicole Larry, ismertebb nevén Enchanting, 18 éves korában kezdett el zenélni, és egy időben a Gucci Mane által alapított 1017 Records kiadó tagja volt. Az Austin American-Statesman cikke szerint, amelyet a Metropol is megemlített, a rapper halálának pontos okai egyelőre ismeretlenek.

A Billboard információi alapján Enchantinget a kórházba kerülése után lélegeztetőgépre helyezték, de sajnos nem sikerült rajta segíteni, és június 11-én elhunyt. Gucci Mane a következő szavakkal búcsúzott tőle: „Olyan szomorú, hogy azt kell írnom, Nyugodj Béképen... Egy igazi sztár, mindannyiunknak hiányozni fogsz”. Az USA Today Entertainment szerint Gucci Mane kedden egy Instagram-bejegyzésben emlékezett meg Enchantingról, ahol szintén kiemelte: „Egy igazi sztár. Mindannyiunknak hiányozni fogsz Chant”.

Enchanting a Love & Drugs című mixtape-jével robbant be a hip-hop világába. A fiatal zenész Trap-N-Blues-ként jellemezte zenei stílusát, amely a neo-soul, a retro R&B és a trap keveréke volt. Enchanting korábban elmondta, hogy zenéje segíthet másoknak az azonosulásban és a békére lelésben: „Mások tudnak azonosulni azokkal a dolgokkal, amiket mondok. Lehet, hogy átsegítek valakit valamilyen helyzeten. Meghallgathatnak engem és békére lelhetnek”.