David Beckham szerint idén sem áll össze újra a Spice Girls

David Beckham a Varietynek adott interjújában beszélt arról, hogy a Spice Girls nem fog újra összeállni, de ő nagyon szeretné őket újra együtt látni a színpadon, és dolgozik az ügyön.

Idén ünnepli 30. évfordulóját a Spice Girls megalakulása, amelynek eredeti tagjai Geri Halliwell, Mel B, Melanie C, Emma Bunton és Victoria Beckham (akkor még Adams) voltak. A banda esetleges újraegyesülése kapcsán felmerült, hogy 2024-ben turnéra indulhatnak, amelyen Victoria Beckham is részt venne. David Beckham azonban a Varietynek adott interjúban kijelentette, hogy a turné nem fog megvalósulni.

A Spice Girls tagjai legutóbb Victoria Beckham 50. születésnapi buliján találkoztak, ahol együtt énekelték el a "Stop" című dalukat. David Beckham szerint ő volt a legizgatottabb az újraegyesülésük láttán, mivel több mint 15 éve nem álltak együtt színpadon.

David Beckham elmondta, hogy bár a lányoknak megvannak a saját elfoglaltságaik, és Victoria is teljes erőbedobással dolgozik a szépség- és divatüzletein, ő mégis szeretné, ha a Spice Girls újra együtt állna színpadra. Hozzátette, hogy ezen dolgozik, bár sajnos a tervezett turné nem fog megvalósulni.