Darren Criss magyar nevet választott második gyermekének

Darren Criss, a Glee című amerikai sorozat egykori színésze, és Mia Swier írónő második gyermekük születését jelentették be, aki a Brother László Criss nevet kapta.

A kisfiú első neve, Brother, ami angolul fiútestvért jelent, meglepetést és némi zavart okozott a rajongók körében. Darren Criss követői közül többen is kétségbe vonták a névválasztás komolyságát, és felvetették, hogy a gyermeknek később problémái adódhatnak ebből a különleges névből. Egyesek szerint furcsa helyzetek alakulhatnak ki, például amikor a jövőbeli párja "testvérként" fogja megszólítani.

A László név választásának hátterében családi kötődés áll: Mia Swier édesapja Laszlo Von Glitz néven ismert, festőművészként tevékenykedik, míg Swier énekesként a Mia Von Glitz művésznevet használja. Így már nem is olyan meglepő, hiszen rengeteg családban előfordul, hogy a nagyszülő nevét örökli az unoka.

Darren Criss a hírt egy babafotó kíséretében osztotta meg Instagram-oldalán, ahol a rajongók megtekinthetik az újszülött kisfiú képét. A rajongók a Brother néven akadtak ki, mivel a névválasztást komolyan vehetetlennek titulálták, és többen is hozzáfűzték, hogy mekkora hátrány lesz a kicsinek élete során, hogy így fogják hívni. Darren Criss a poszt végére biggyesztette, hogy igen, a keresztneve Brother.