Dárda Blanka újra a kávézó világában

Dárda Blanka, a fiatal énekesnő hat év után ismét civil munkába állt, és egy kutyabarát kávézóban tölti napjait, ahol a zenélés mellett más feladatok is lekötik.

Hat évvel ezelőtt már dolgozott egy kávézóban, és most újra visszatért erre a területre. Nemcsak a kávéfőzés tartozik a feladatai közé, hanem aktívan részt vesz a kávézó üzemeltetésében is. Blanka a marketingért és a közösségi oldalak kezeléséért felel, emellett jótékonysági rendezvények és örökbefogadási napok szervezésében is segít. Szükség esetén pedig a pult mögé is beáll kávét főzni.

A Story magazinnak adott interjújában elmondta, hogy a kávézóban végzett munkája nem csupán anyagi megfontolásból fakad. Blanka számára ez a tevékenység egyfajta szerelemprojekt, amelyben a kávé és a kutyák iránti szeretete is megjelenik. Úgy érzi, hogy ez a munka nem csak a megélhetését biztosítja, hanem kitölti az idejét és örömet is okoz neki. Mindazonáltal hangsúlyozta, hogy bár élvezi a kávézóban végzett munkát, a zene továbbra is az első helyen áll számára.