Caramel a Megasztárról: Külön öröm, hogy nem trash arcok vannak a zsűriben

Molnár Ferenc Caramel, a Megasztár 7 új zsűritagja, örömét fejezte ki amiatt, hogy a műsor zsűrijében nem "trash arcok", hanem elismert és tehetséges személyiségek kapnak helyet.

A TV2 hétfő este hivatalosan is bejelentette, hogy a Megasztár tehetségkutató műsor 12 év után tér vissza a képernyőkre 2024-ben. Az ötfős zsűri tagjai Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabolcs lesznek.

Caramel a Borsnak adott interjújában elmondta, hogy a bejelentés óta több száz üzenetet kapott, melyekben gratulálnak neki az új szerepe miatt, és hogy örül a zsűritagok közötti jó kapcsolatnak. Kiemelte, hogy a zsűri tagjai a zenéjükkel, tehetségükkel és sok munkával váltak ismertté, ami számára külön örömöt jelent, és hogy teljesen más érzés ilyen emberek között ülni.

Az énekes kifejtette, hogy igyekszik majd igazságos zsűritag lenni, és a saját, több mint 20 éves pályafutására, valamint a Megasztárban elért győzelmére alapozva szeretné átadni tapasztalatait a versenyzőknek. Caramel hozzátette, hogy az előző évadoknak is komoly zsűrije volt, és zsűritársaival együtt megpróbálják majd azt a színvonalat hozni. Hisz abban, hogy a műsorban új, friss tehetségeket fognak felfedezni, akik felrázzák majd a popszakmát, ahogy korábbi szériák is tették.