Billie Eilish a hírnév árnyoldaláról mesélt

Billie Eilish, a világhírű popsztár, 22 évesen már több mint nyolc éve van jelen a zeneiparban, de a hírnév nem jött könnyen: elvesztette barátait és kötődési problémákkal küzd.

Billie Eilish, aki már 14 éves korában berobbant a zenei életbe az Ocean Eyes című dallal, és két évvel később debütáló albumával világsztárrá vált, nemrégiben arról beszélt, hogy a hírnév milyen nehézségeket okozott számára. A kétszeres Oscar-díjas énekesnő elmondása szerint a hirtelen jött hírnév miatt elvesztette barátait, és már nem tudott senkivel sem kapcsolódni. "Kemény volt, nagyon nehéz" – nyilatkozta Eilish, kiemelve, hogy csupán egyetlen barátnője, Zoe maradt mellette mindvégig.

A hírnév árnyoldalai különösen Eilish 20. születésnapján váltak nyilvánvalóvá, amikor rádöbbent, hogy a partiján lévő "barátok" valójában csak a kollégái voltak. "Emlékszem, ahogy körbenéztem a teremben, és csak olyanok voltak ott, akik az alkalmazottjaim, és mind 15 évvel vagy még annál is idősebbek nálam" – mesélte az énekesnő. Eilish hozzátette, hogy egy korábbi, hozzá közel álló alkalmazottja távozása óta fél a veszteségektől, és kötődési problémái is vannak, amelyek csak rosszabbodtak az eset után.

Azóta azonban Eilish igyekszik határokat szabni a munka és a személyes kapcsolatok között, és új barátokat is sikerült szereznie, akikért végtelenül hálás. Az énekesnő a nehézségek ellenére továbbra is aktív a zeneiparban, és úgy tűnik, sikerült megtalálnia a módját, hogy a hírnév mellett is építsen magának egy stabil, megbízható társasági kört.