A pécsi kalapácsos rém és Jeffrey Dahmer nyomdokain

M. Tamás, aki a Netflixen futó „Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori” című sorozat hatására alakította ki öltözködési és frizurastílusát, borzalmas módon végzett áldozatával.

A pécsi gyilkosság elkövetője, M. Tamás, aki a Netflix sorozatában látottak alapján formálta meg külső megjelenését, szőke haját jólfésülten viselte, és jellegzetes szemüveget hordott, mint a sorozat főszereplője, Jeffrey Dahmer. A lakására csalta áldozatát, ahol itallal kínálta, majd a kezdeti barátságos légkör egy rémálomszerű helyzetté változott, amelynek végén az áldozat életét vesztette.

A „Szörnyeteg: A Jeffrey Dahmer-sztori” című sorozat, amely 2022-ben jelent meg, milliókat szegezett a képernyők elé, bemutatva a történelem egyik legkegyetlenebb sorozatgyilkosának, Jeffrey Dahmernek a tetteit, aki 17 ember haláláért felelős. A sorozat hatására M. Tamás úgy döntött, hogy a valóságban is megismétli a képernyőn látottakat, ami sajnos valóságos gyilkossághoz vezetett.

Jeffrey Dahmer, akinek története a sorozatban megjelenik, az Egyesült Államok történetének egyik legelvetemültebb sorozatgyilkosa volt, és úgy tűnik, hogy tettei nem csak a képernyőn keltettek borzalmat, hanem a valóságban is inspiráltak másokat, mint például M. Tamást.